Home Acupuncture

Tarieven

Éénmalig intakegesprek:

inclusief behandeling

€80,-

Acupunctuurbehandeling:

+/- 60 minuten

€65,-

TuiNa Medische Massage:

+/- 60 minuten

€65,-

Ergotherapeutisch consult:

+/- 60 minuten

€65,-

Meerprijs:

per kwartier

€15,-

Let op: Voor de behandelingsmogelijkheden en tarieven in Ouddorp verwijs ik u door naar de website van In je Element.

Afspraak annuleren?

Mocht u een afspraak willen annuleren, dan dient u dit minimaal 24 uur van te voren te doen anders worden de kosten van het consult in rekening gebracht. U kunt telefonisch, per whatsapp of per email annuleren. Ik zal zo spoedig mogelijk met u contact opnemen voor een vervolgafspraak.

Betalingswijze

De kosten van een behandeling kunt u direct per pin of contant voldoen. Er is een pinapparaat in de praktijk aanwezig. U ontvangt per email een nota voor zorgverzekering, welke u kunt indienen.

Verwijzing noodzakelijk?

Acupunctuur, massage en ergotherapie zijn direct toegankelijk. U heeft geen verwijzing van een huisarts of specialist nodig.

Medicijngebruik

Mocht u medicijnen gebruiken, graag een medicatielijst meenemen met de namen van uw medicijnen. Dan kan er tijdens het behandeltraject rekening mee worden gehouden.

Vergoed door uw zorgverzekering?

Acupunctuurbehandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit een aanvullend verzekeringspakket, onder de categorie van ‘alternatieve geneeswijze’. Hoeveel er per behandeling vergoed wordt is afhankelijk van uw verzekeringspolis. Acupunctuur doet géén aanspraak op uw eigen risico.

HOME Acupuncture is aangesloten bij de beroepsvereniging Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA) en bij de koepelorganisatie Koepel Alternatieve Geneeswijze (KAB). Hierdoor wordt HOME Acupuncture erkend door vrijwel alle zorgverzekeraars in Nederland.

Zorgverzekeraars kunnen verschillende voorwaarden hebben voor het vergoeden van een behandeling. Als u zeker wilt weten of acupunctuurbehandeling wordt vergoed, kunt u het beste contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Klachtenregeling

Graag werk ik samen in goed overleg met u aan uw gezondheid. Desondanks is het mogelijk dat u niet tevreden bent over uw behandelingstraject. Dat lost ik het liefst zo snel mogelijk met u op. Mochten wij er echter niet samen uitkomen, dan staat uw in uw recht op contact op te nemen met de beroepsvereniging NVA ( acupunctuur.nl).