Home Acupuncture

Contact

Locatie Leidschendam

Venestraat 89,
2266 AX Leidschendam

Dichtsbijzijnde haltes:
Damlaan (bus 45, 46)

Parkeren in de buurt is gratis.

Indien er telefonisch niet wordt opgenomen kunt u het antwoordapparaat gewoon inspreken. Ik ben dan niet afwezig of bezig met een behandeling. Graag uw naam, telefoonnummer en vraag inspreken. U kunt er ook voor kiezen mij een whatsapp of email te versturen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Jeffrey Paardekooper

Mijn roots

Mijn Nederlandse vader en Chinese moeder hebben mij opgevoed in een wereld van verschillende, maar aanvullende culturen. Het is de combinatie van deze culturele waarden die mij motiveerde om in de zorgsector te gaan werken.

Ergotherapeut

In 2012 ben ik als ergotherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en ik heb sindsdien in diverse gezondheidsinstellingen gewerkt. Als ergotherapeut train je cliënten om functioneel met hun aandoening om te gaan, maar ik wilde meer voor mijn cliënten betekenen. Na een ‘geslaagd’ revalidatietraject gaan cliënten weer naar huis, maar velen van hen hebben niet dezelfde kwaliteit van leven als voorheen. Verminderde energie, slapeloosheid, pijn en chronische beperkingen is voor veel mensen een droevige realiteit. Zelf vind ik dat er pas sprake is van een geslaagde revalidatie wanneer deze ‘onbegrepen’ klachten worden aangepakt.

Traditionele Chinese Geneeskunde

Om meer voor mijn cliënten te kunnen betekenen, ben ik het dichter bij mijn Chinese wortels gaan zoeken. In 2020 ben ik voor Traditionele Chinese Geneeskunde acupunctuur afgestudeerd aan Shenzhou Open University in Amsterdam. Binnen mijn praktijk Home Acupuncture breng ik het revalidatieproces terug tot waar het werkelijk om gaat: persoonsgerichte therapie voor de unieke gezondheidssituatie van de cliënt.

Kwaliteitsregistratie

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse beroepsvereniging voor Acupuncturisten (NVA) en volg jaarlijkse diverse bijscholingen om kwaliteitsgeregistreerd te blijven.